El BLOG d'HABITARSA

L’arquitecta Laura González nomenada Dissenyadora de l’any a la Maison&Objet París 2019.

L’Innovador estil, que mescla classicisme i color, d’aquesta jove i innovadora arquitecta francesa li aconsegueix un dels premis més prestigiosos en el món del disseny d’interiors.

Laura González es titulada en arquitectura per l’École Nationale Supérieure d’Architecture (ENSA) Paris-Malaquais, en acabar els seus estudis decideix fundar el seu propi estudi: Pravda Arkitect, el 2008 i amb tan sols 26 anys es va llançar a l’aventura. Com podeu deduir Laura té ascendència espanyola. Amb un gran gust i estil innovador va ser la responsable de l’espectacular reforma el 2010 del famós club de rock de Paris “Bus Palladium”, fet que la va catapultar a ocupar un lloc entre un grapat d’escollits dins el panorama de dissenyadors internacionals. Des de llavors no ha parat i ha seguit treballant per a diferents projectes, en molts casos per a marques conegudes arreu del món. Ha treballat per marques com Cartier, L’Occitane o Louboutin, entre d’altres.

A Laura González li agrada barrejar teles, patrons, materials i colors, amb els que aconsegueix crear uns interiors visualment espectaculars, sofisticats, i atemporals que donen un altre sentit al concepte de classicisme.

La dissenyadora, Laura González, ha renovat recentment l’antiga estació Passy-la-Muette al districte 16 de París, que ja va ser rehabilitada com a restaurant en els anys 90. El nou interior, d’aproximadament 1.000 metres quadrats, està inspirat en l’estil colonial, amb els seus acollidors miralls de llautó, parets de colors i marbre Calacatta. A la planta superior, el Cafè de la Gare s’ha dissenyat a manera d’hivernacle.

Restaurant Le Gare a l’antiga estació  Passy-la-Muette

Us deixem un recull fotogràfic d’alguns dels seus millors treballs, així com la seva pàgina web per si esteu interessats en seguir el treball d’aquesta innovadora dissenyadora d’interiors.

SOBRE MAISON & OBJET

Des de 1995, MAISON & OBJET és la cita internacional a París per als professionals del lifestyle, el disseny d’interiors i el disseny. Reuneix més de 3.000 marques i prop de 90.000 visitants únics, el 50% dels quals són internacionals

Creador de trobades, i revelador de talents, el saló proposa dues vegades a l’any noves fonts d’inspiració, desxifrant les tendències d’avui i de demà. Per tant, és un veritable catalitzador per al desenvolupament i el creixement de les marques. El setembre de 2016, el saló llança la plataforma digital MOM (MAISON & OBJET AND MORE) i hi podem trobar les últimes novetats en disseny, així com productes de fabricants, marques, artesans, dissenyadors i creadors. La plataforma en poc temps s’ha consolidat com una font inesgotable d’inspiració diària.

www.maison-objet.com
www.lauragonzalez.fr