Política de Privacitat

Política de Privacitat

QUI SOM

La nostra adreça web és: http://habitarsa.com.es. Aquest lloc web és propietat HABITARSA S.L. amb NIF: B62510961 i domicili social a Ctra C-17 KM 49,446
08550 BALENYA – Barcelona, Catalunya.

Per a qualsevol consulta o proposta, podeu contactar al correu electrònic: comercial@habitarsa.com.es

Aquest lloc web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a la unió europea, en ser sotmesa a ella, tant als usuaris interns i externs d’aquest lloc web.

L’accés a la nostra pàgina web per part de l’USUARI és gratuït i està subjecte a la prèvia lectura i acceptació expressa, plena i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament. L’usuari a utilitzar el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i expressament se sotmet a les condicions generals d’ús dels mateixos. Si l’usuari no està d’acord amb aquestes condicions d’ús, s’haurà d’abstenir d’utilitzar aquest portal i operar a través d’ell.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

PROPIETAT INTEL · LECTUAL

Quan els visitants deixin comentaris en el lloc recollim les dades que es mostren en forma de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i cadena d’agent d’usuari del navegador per ajudar a la detecció d’spam.

Tots els continguts, textos, imatges, marques i codis font són propietat de nosaltres o tercers als quals hem adquirit els drets d’explotació, i estan protegits per drets de propietat intel·lectual i industrial

L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o exercir qualsevol dret pertanyent al seu titular.

REQUISITS D’ACCÉS

L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no requereix prèvia subscripció o registre. Excepte en la secció dedicada a la botiga online, si existeix.

L’enviament de dades personals suposa l’acceptació expressa per part de l’usuari de la nostra política de privacitat.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic i les presents Condicions d’Ús. L’accés al nostre lloc web és sota l’exclusiva responsabilitat de l’usuari, qui serà responsable en cap cas pels danys causats a tercers oa nosaltres mateixos.

Tenint en compte la impossibilitat de controlar la informació, els continguts i els serveis inclosos en altres llocs web als quals es pot accedir a través dels enllaços que el nostre lloc web pot posar a la seva disposició, li informem que estem exempts de qualsevol responsabilitat per danys de qualsevol tipus que puguin resultar de l’ús d’aquests llocs web fora de la nostra empresa, per part de l’usuari.

Si pengeu imatges al lloc web, heu d’evitar carregar imatges amb dades d’ubicació incrustades (EXIF GPS) incloses. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure les dades d’ubicació de les imatges del lloc web.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials d’Epic Tals Mitjana Ltd i, en conseqüència, tenim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment i no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionarà tota la informació necessària sobre la nostra política de privacitat en relació a les dades personals que recollim, explicant a vostè:

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?
Amb quins fins recollim les dades que demanem?
Quina és la legitimitat per al seu processament?
Per quant de temps els mantenim?.
Perquè els destinataris es comunicaran les seves dades.
Quins són els seus drets.
RESPONSABLE: vegeu les dades a la capçalera.
OBJECTE, la legitimació i conservació del tractament de les dades enviades a través de:

Formulari de contacte.

Propòsit: Per proporcionar un mitjà pel qual pot posar-se en contacte amb nosaltres i respondre a les seves sol·licituds d’informació, així com per enviar-li comunicacions sobre els nostres productes, serveis i activitats, fins i tot per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, WhatsApp) , si marca la casella d’acceptació.

Legitimació: El consentiment de l’usuari per demanar informació a nosaltres a través del nostre formulari de contacte i per marcar la casella d’acceptar la presentació d’informació.

Conservació: Un cop s’hagi resolt la seva sol·licitud a través del nostre formulari o contestada per e-mail, si no s’ha generat un nou tractament, i si vostè ha acceptat rebre enviaments comercials, mentre no se sol·liciti la seva cancel·lació.

L’enviament de missatges de correu electrònic.

Propòsit: Per respondre a les seves sol·licituds d’informació, respondre a les seves peticions i respondre a les seves consultes o dubtes. En cas de rebre el seu Curriculum Vitae, les seves dades personals i curriculars poden formar part de les nostres bases de dades per participar en els nostres actuals i futurs processos de selecció.

Legitimació: El consentiment de l’usuari per demanar informació a nosaltres a través d’e-mail o per enviar-nos les seves dades i CV per tal de participar en els processos de selecció.

Conservació: Quan el sol · licitud ha estat resposta per e-mail, si no s’ha generat un nou tractament. En el cas de rebre una sol·licitud, les seves dades poden conservar durant un màxim d’un any per als futurs processos de selecció.

Formulari de Registre d’Usuari.

Propòsit: Per formalitzar la seva inscripció i alta a la nostra àrea privada de clients. Enviament de comunicacions informatives dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic.

Legitimació: El consentiment de l’usuari al registrar-se en la pàgina com a usuari / client i rebre informació comercial.

Conservació: Per la durada de la relació contractual i, una vegada que ha acabat, durant els períodes de conservació legalment requerits per tal d’atendre possibles responsabilitats.
Mentre que no exerceix el seu dret a oposar-se als correus comercials o exercir el seu dret a cancel·lar les seves dades personals.

Compra de productes i / o serveis.

Finalitat: Procés i gestionar la compra i, si escau, el lliurament de la seva comanda i les tasques administratives que se’n derivin.
L’enviament de la informació i les comunicacions dels nostres productes i / o serveis, ofertes, descomptes i esdeveniments, fins i tot per mitjans electrònics, si vostè ha autoritzat.

Legitimació: L’execució dels contractes de compra i venda de productes o la prestació de serveis.
interès legítim de l’empresa per mantenir els seus clients informats sobre els productes i serveis, ofertes i altra informació comercial.

Conservació: Per la durada de la relació contractual i, una vegada que ha acabat, durant els períodes de conservació legalment necessàries per assistir a les possibles responsabilitats. Mentre que no exerceix el seu dret a oposar-se als correus comercials o exercir el seu dret a cancel·lar les seves dades personals.

Subscripció al butlletí

Propòsit: Per enviar informació comercial sobre les nostres activitats i serveis, fins i tot per mitjans electrònics.
Legitimació: El consentiment de l’usuari per subscriure a l’enviament d’informació a través del nostre formulari.
Conservació: mentre no se sol·liciti donar-se de baixa dels nostres enviaments comercials.

Testimonis / formar-se una opinió.

Propòsit: Per publicar el seu testimoni i l’experiència personal en el lloc web pel que fa a la prestació dels nostres serveis o la compra dels nostres productes per promoure la mateixa.
Legitimitat: Consentiment de l’interès en la publicació del seu testimoni en el lloc web.
Conservació: Durant el temps en què es té en compte la seva opinió publica, li servirà per al propòsit de la promoció dels nostres productes o serveis.

Obligació que ens proporcioni les seves dades personals i les conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 13 anys, o si escau la capacitat jurídica suficient per contractar.
són les dades personals sol·licitades necessària per processar les seves sol·licituds, es registra com un usuari i / o proporcionar els serveis que pot contractar, de manera que, si no se’ls proporcionen, no serem capaços de servir-se adequadament o proveir el servei que té demanat.
En qualsevol cas, ens reservem el dret de decidir si incloure o no les seves dades personals i altra informació a les nostres bases de dades.

Els destinataris de les dades.
Les seves dades són confidencials i no seran transferits a tercers, llevat que hi hagi una obligació legal.

Drets en relació amb les seves dades personals.
Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan s’ha donat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquestes condicions de consentiment de l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades prèviament.
De la mateixa manera, pot exercir els següents drets:
Sol·licitar accés i de rectificació de les seves dades personals quan siguin inexactes.
Sol·licitar la seva eliminació quan, entre altres raons, les dades ja no són necessaris per als fins per als quals van ser recollides.
Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
Sol·licitar oposició al tractament de les seves dades per raons relacionades amb la seva situació particular.
Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos que preveu la normativa.
Altres drets reconeguts en la normativa aplicable.
On i com sol·licitar els seus drets: Per escrit a la persona responsable en la seva adreça postal o electrònica (indicat a la secció A), indicant la referència “Dades personals”, Especificant el dret que desitja exercitar i respecte al qual les dades personals.
En cas de desacord amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una queixa davant l’Agència de Protecció de Dades (www.gdpr.es).

Seguretat de les seves dades personals.

Per tal de salvaguardar la seguretat de les vostres dades personals, us informem que hem pres totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades des de l’alteració, pèrdua i processament o accés no autoritzat.

ACTUALITZACIÓ DE LES TEVES DADES
És important que, per tal de mantenir les vostres dades personals actualitzades, ens informeu sempre que hi hagi hagut algun canvi, en cas contrari, no som responsables de la veracitat d’aquests.
No ens fem responsables de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugueu proporcionar a tercers a través dels enllaços disponibles al nostre lloc web.

Aquesta política de privacitat pot ser modificat per adaptar-se als canvis que es produeixen en la nostra pàgina web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que apareixen, de manera que requereix la lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquest lloc web.

CÀRREGUES

En fer aquest lloc web a disposició de l’usuari, volem oferir un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos, així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no serem responsables de la presència de virus o altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

No garantim que la disponibilitat del servei serà continu i ininterromput.

L’usuari està prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que provoca una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra pàgina web, o en última instància pot causar danys als nostres sistemes informàtics.

L’usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en les mateixes, i per tant, les accepta íntegrament i de forma expressa.

GALETES

HABITARSA S.L, pel seu propi compte o la d’un tercer contractat per a la prestació de serveis de mesura i seguiment, utilitza cookies quan l’usuari navega per la pàgina web http://habitarsa.com.es i els seus subdominis (en endavant “lloc web”).

Què és una galeta i quina és la seva funció?

galetes” són petits fitxers de dades que s’envien i emmagatzemen en el seu ordinador des s’acedeix a la nostra pàgina web (telèfon mòbil, ordinador personal, tauleta o televisor connectat) facilitar l’ús de la mateixa.

Les cookies ens ajuden a millorar la qualitat, que ens permet comparar, recordem, control i comprendre com els nostres usuaris navegar a través del lloc web per identificar el que els usuaris troben útil i el que no ho fan, i per tant serà capaç de millorar el procés de navegació Es pot utilitzar per reconèixer a l’usuari.

Les cookies utilitzades en aquest lloc web no danyen el seu ordinador. Només serveixen per millorar els serveis oferts. Alguns són estrictament necessaris perquè el lloc funcioni correctament, i altres serveixen per millorar el rendiment i l’experiència com a usuari.

Per obtenir més informació sobre les cookies i com manejar-los, us recomanem que visiteu: www.agpd.es (guia_cookies), www.allaboutcookies.org i www.youronlinechoices.eu.

Tipus galeta

En funció de la identitat de l’equip o domini des d’on s’envien les cookies i com es tracta a les dades obtingudes, podem fer una diferència:

Les galetes pròpies: Aquests són els que són enviats als equips terminals d’usuari des d’un ordinador o de domini administrat per l’editor de la qual s’ofereix el servei sol·licitat per l’usuari.
Galetes de tercers: Aquests són els que són enviats als equips terminals d’usuari des d’un equip o domini que no està gestionat per l’editor, però d’altra identitat que tracta les dades obtingudes a través de les cookies.

D’acord amb el període de temps que romanen activats en l’equip terminal es poden distingir:

Galetes de sessió: Es tracta d’un tipus de galeta dissenyat per emmagatzemar dades de la sol·licitud i mentre l’usuari accedeix a una pàgina web. S’utilitzen generalment per emmagatzemar informació que és només d’interès per mantenir la prestació del servei sol·licitat per l’usuari en una sola ocasió (per exemple, una llista dels productes comprats).

Les galetes persistents: Són un tipus de galeta en el qual les dades encara s’emmagatzema al terminal i es pot accedir i processar per un període definit pel titular de la galeta, i que pot variar des d’uns pocs minuts fins a diversos anys.

Depenent de la finalitat per a la qual es processen les dades obtingudes a través de galetes, el lloc es pot utilitzar:

Galetes tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari navegar a través d’una pàgina web, la plataforma o aplicació i l’ús de les diferents opcions o serveis que existeixen en ella, com ara, per exemple, el control del trànsit i comunicació de dades, la identificació de la sessió, les parts que accedeixen d’accés limitat.

Personalització Galetes: Aquests són els que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques generals predefinides segons una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari com, per exemple, l’idioma, el tipus de navegador.

Les galetes d’anàlisi: Aquests són els que permeten a la persona responsable dels mateixos per realitzar un seguiment i analitzar el comportament dels usuaris dels llocs web als que estan vinculats. La informació recopilada a través d’aquest tipus de cookies s’utilitza per mesurar llocs web, aplicacions o plataformes i crear perfils d’usuari de navegació.

galetes de publicitat de comportament: Aquestes galetes emmagatzemen informació sobre el comportament dels usuaris obtinguts a través de l’observació contínua dels seus hàbits de navegació, que permet el desenvolupament d’un perfil específic per a mostrar publicitat basada en ell.

TIPUS DE cookies utilitzades per HABITARSA S.L.

Aquest lloc utilitza tant galetes de sessió, temporals i cookies permanents. Les galetes de sessió emmagatzemen dades durant el temps que l’usuari accedeixi al lloc web, caduquen quan es tanca el navegador, mentre que les dades emmagatzemar galetes permanents al termimnal a accedir i utilitzar en més d’una sessió, generalment expirarà quan un període de temps passa entre dos mesos i dos anys. Les cookies utilitzades no són tant els nostres com els de tercers, incloent tant les galetes d’anàlisi tècnica i personalitzats. En concret, aquest web utilitza les galetes següents:

SERVEI nom de la galeta OBJECTIU
iniciar Sessió

  • PHPSESSID

Aquesta galeta ajuda a mantenir-se entrat fins i tot si es tanca el navegador. Així que tan aviat com s’accedeix al nostre lloc web nou vostè encara ser identificat llevat que finalitzi la sessió o tancar sessió.

L’acceptació de les galetes

  • cookie_policy_accepted
    Aquesta galeta guarda les seves preferències pel que fa a l’advertència per a guardar les galetes al seu navegador.

Galetes de tercers
NOM DEL SERVEI – propòsit COOKIE – MÉS INFORMACIÓ
anàlisis de Google
_ga
Aquesta galeta ens permet disposar d’informació sobre el trànsit web. Google Analytics política de privacitat

Com utilitzar les galetes del navegador?
L’usuari té l’opció de permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador en el vostre ordinador. Mitjançant la desactivació de les cookies, alguns dels serveis disponibles poden no estar en funcionament.

La forma de desactivar les cookies és diferent per a cada navegador, però en general es pot fer des del menú Eines o en Opcions. El següent és un enllaç a la informació per a la configuració dels principals navegadors:

la configuració de galetes a Internet Explorer 10.
la configuració de galetes a Internet Explorer 11.
Configuració de galetes a Safari.
Configuració de les galetes a Google Chrome.
Configuració de les galetes de Mozilla Firefox.
Configuració de les galetes a Opera.
Configuració de les galetes en Android.
Configuració de les galetes en Windows Phone.
Configuració de les galetes BlackBerry.

Els usuaris tenen reconeguts i podran exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició, així com tenen reconegut el dret a ser informats de les cessions realitzades contactant amb el Departament de Protecció de Dades a través de correu electrònic a: comercial@habitarsa.com.es o mitjançant correu regular a l’adreça postal: Ctra C-17 KM 49,446 – 08550 Balenya – Barcelona, Catalunya

indicant clarament el dret que desitja exercitar.